top of page
dms logo.jpg

QUI SOM?

Fundat l'any 2008, per Albert Casanova i un grup de famílies amb l'objectiu de donar sortida als equips de bàsquet de l'escola. L'any de la creació, el club constava únicament d'un equip de bàsquet mixt. La temporada següent, aquest equip es va dividir en un de bàsquet femení i un de bàsquet masculí i es va incorporar per primera vegada un equip de futbol sala.

S'ha volgut mantenir l'escut original a tall d'homenatge de la refundació, ja que gràcies al bàsquet és va poder tornar a engegar el projecte del club DMS que antigament havia existit.

A dia d'avui el club torna a tenir una estuctura consolidada a nivell de futbol sala amb dos equips en les categories infantils, cadets, juvenils i sèniors. El bàsquet també torna a agafar més protagonisme a la nostra entitat i a partir de la temporada 20/21 tindrem dos equips de bàsquet infantils. 

El nostre club aspira a arribar a ser el referent que va ser en la seva primera etapa on destaca la presència del primer equip sènior a la categoria de bronze del futbol sala estatal (actual 2a B), i amb una gran presència de jugadors/es en categories base de les seleccions autonòmiques catalanes.

Qui som?: Acerca de
junta directiva.png
Qui som?: Titular
bottom of page