top of page
Buscar
  • dmsclubesportiudms

Comunicat oficial de la federació catalana respecte el COVID-19

La Federació Catalana de Futbol ha celebrat aquest dijous una reunió telemàtica de la Junta Directiva corresponent al mes d’abril, amb els següents acords:  • Donar per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020 que depenen de l’FCF, en les modalitats de futbol, futbol sala i futbol platja, atenent a la recomanació formulada en el dia d’avui per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, a proposta de la Mesa Sectorial de l’Esport de Catalunya.

  • Obrir al llarg de les properes setmanes una consulta entre els clubs catalans per conèixer la seva opinió sobre la conclusió dels campionats, abans d’adoptar una resolució de forma posterior.

  • Continuar amb l’estudi i confecció del programa econòmic de congelació i reducció temporal de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la pròxima temporada 2020-2021, així com d’ajut a la tresoreria dels clubs. La presentació d’aquest paquet de mesures compensatòries es realitzarà en l’Assemblea General de l’FCF, i en el supòsit que no es pugui celebrar en les dates habituals en motiu de la situació a causa de la Covid-19, es donarà a conèixer amb anterioritat a l’inici de les competicions.


Des del DMS ja estem treballant per preparar la temporada vinent i els protocols que haurem de seguir durant els pròxims mesos per afrontar un desconfinament segur.
3 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page